Mandipira/Lauritsen/Gade/Frost

Så er der dømt soul, blues, jazz med svedigt hammondorgel og lækre guitarriffs! Og hvem, kan ikke lide det? Miriam Mandipira er en kærkommen og hyppig gæst i Brønshøj, men denne gang kommer hun i en lidt anden sammenhæng end vi har mødt hende i før. I dag bliver det jazzen, der tages til grundig behandling, og den er i gode hænder i dette orkester hvor spilleglæden er stor og det professionelle niveau højt.

I front er sangerinden Miriam Mandipira. Med rødder i Zimbabwe har hun de senere år været et kærkomment indslag på den danske jazz- og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind I de danske hjerter. Miriam Mandipira giver desuden prøver på populære sange fra sit elskede Afrika. Med Miriam Mandipira venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjerner!

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 6 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i de mange Hammond projekter fra Kjeld Lauritsens hånd. Per er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. guitarist i Radioens Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.

Trioen kompletteres nu af Søren Frost, der efter mange år med Skipper/Just/Frost og DR bigband vil fyre op under Hammondorglet med sine fede grooves. Hans eminente teknik og store kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter gør ham til det ideelle valg til et hårdtswingende jazz- og bluesband som Hammond Time. Hans kærlighed til New Orleansmusikken i dens mange former vil desuden bringe et party-element til bandet.

Mandipira/Lauritsen/Gade/Frost spiller til Brønshøj Sommer Jazz 2020
Lørdag 15.08.2020 kl. 12.00

Køb din billet her

Tilmeld dig arrangementet på Facebook og være altid opdateret
https://www.facebook.com/events/264057221488178/

Line Up:

  • Miriam Mandipira (voc)
  • Kjeld Lauritsen (ham)
  • Per Gade (gui)
  • Søren Frost (tr)